Timişoara: Mircea Axente, golgeterul din exil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Mircea Axente, golgeterul din exil
Timişoara: Mircea Axente, golgeterul din exil

Tânărul jucător împrumutat de "Poli" la Oţelul a marcat două goluri în poarta echipei în atacul căreia nu a avut loc şi a ajuns la cota patru în campionat. Din echipa timişoreană, doar Dorin Goga are mai multe goluri marcate, cinci.

Fotbalist provenit din zona Galaţiului, Mircea Axente a fost crescut în ultimii ani de „Poli” Timişoara. De altfel, atacantul este doar împrumutat la gălăţeni, însă oficialii clubului bănăţean nu au considerat necesară o clauză în contract care să nu-i permită să joace împotriva echipei de care aparţine!

Tânărul jucător se gândeşte doar la echipa la care joacă în acest moment şi regretă că el şi colegii săi au scăpat victoria printre degete. „Mare păcat că am făcut doar un  egal, după un meci pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Sunt împrumutat de Timişoara, dar acum sunt jucător la Oţelul, îmi fac datoria aici şi sunt extrem de supărat că nu am învins”, a spus Mircea Axente, pe care Iancu îl vrea înapoi. „Mi-a plăcut de Axente în acest meci. Nu stă mai mult de un an la Galaţi, îl luăm înapoi”, a spus preşedintele bănăţenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite