Timişoara: Avocatul familiei rromului ucis şi tranşat la Medicină crede în varianta crimei cu premeditare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Avocatul familiei rromului ucis şi tranşat la Medicină crede în varianta crimei cu premeditare
Timişoara: Avocatul familiei rromului ucis şi tranşat la Medicină crede în varianta crimei cu premeditare

Radu Zandomeni are un scenariu nou în cazul "Crimei de la Medicină" pe care nu vrea să-l divulge deocamdată.

Radu Zandomeni, avocatul care a fost angajat de familia lui Trifu Schroth, vine cu o ipoteză nouă în cazul crimei din căminul Medicinei. Chiar dacă nu vrea să dezvălui noul scenariu, Zandomeni crede într-o crimă cu premeditare.

Sunt aspecte care conduc la ideea că amândoi au contribuit la suprimarea vieţii lui Trifu Schroth. Putea unul să împiedice crima, însă nu a făcut-o. Acum încearcă să paseze responsabilitatea de la unii la alţii. Eu am o altă părare. A fost o cu totul altă stare de fapt. Sunt lucruri care nu s-au spus încă, dar nu e cazul să scoatem la iveală pentru că se vor pregăti pentru apărare”, a declarat Radu Zandomeni. Acesta a exlus însă ipoteza că ar fi existat şi un al trelea complice în acest caz.

Rudele rromilor cred în noua ipoteză

Ipoteza crimei cu premeditare este luată în seamă şi de familia victimei. „Părerea noastră este că a fost crimă cu premeditare. Să zicem că fata a fost prima care l-a înjunghiat pe Cioca. Băiatul, care a văzut scena, putea să o intervină, să o oprească. Nu a făcut asta nici după al doilea cuţit, nici după al trelea. Ştiau bine ce fac”, a declarat Ionică Constantin, cumnatul lui Trifu Schroth.

Fata a fost zăpăcită la cap

Schimbarea declaraţiei fetei nu îl surprinde pe avocat, care a ascultat peste şase ore mărturia fetei. „Fata a primit un time out pentru că spunea că se simte obosită. Dar nu a fost. Ea are o poziţie emoţionantă. Am spus de la început că se vor mai schimba punctele de vedere. Sunt influenţaţi de cei cu care sunt în arest, de familie, de avocaţi. Mai degrabă îi zăpăcesc la cap”, a declarat Radu Zandomeni. „Amândoi sunt acuzaţi de omor şi de profanare de cadavru. Acesta din urmă poate fi susţinută pentru că a trecut destul timp de la crimă, la tranşare”, a mai spus Zandomeni.

SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ:

Arad: Vecinii fetei acuzate de crima de la Medicină: "De ce să se căsătorească, să mai încalce odată Biblia?"

Minţi criminale: el – imatur, ea – frivolă

Timişoara: Studenta acuzată de crima de la Medicină a mai făcut o victimă, avocata ei a cedat şi s-a retras


Arad: Familia Bejan ar putea cere strămutarea procesului crimei de la Medicină de la Timişoara

Universitatea de Medicină, sex şi şpagă de la Timişoara
 

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite