Avocaţii ucigaşului cu 160 de km/h trag de timp şi amână judecarea carnagiului din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii lui Claudiu Hauptmann, care a ucis şase persoane, au solicitat poliţiştilor audiere unor noi martori, cu câteva zile înainte de finalizarea anchetei la Inspectoratul de Poliţie Timiş.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi

Verdictul experţilor: vitezomanul ucigaş circula cu 160 de kilometri pe oră


Ancheta carnagiului din Banat, blocată de incompetenţă: ucigaşul învaţă pentru BAC

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, din Reşiţa încearcă să amâne cât mai mult întâlnirea cu judecătorii care urmează să-i dea sentinţa pentru uciderea a şase oameni, printre care şi iubita lui, Adelina Ardelean, de doar 18 ani. Hauptamann, care a condus cu 160 de km/h când a intrat pe contrasens şi a lovit un Daewoo Espero care circula regulamentar, a solicitat prin avocaţii săi audierea unor martori noi, care au sosit la locul accidentului.

Asta deşi poliţiştii au interogat până acum aproape zece dintre martorii prezenţi la locul carnagiului, imediat după accident. Finalizarea anchetei poliţiştilor a mai fost amânată de câteva ori pentru că Spitalul Judeţean Timişoara a uitat să se constituie parte civilă şi să depună factura pentru spitalizarea lui Cristian Budaci, de 19 ani, prietenul lui Hauptmann care a fost şi el rănit în accident.

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, a condus un Peugeot cu 160 de kilometri la oră şi a ucis şase oameni în 7 iulie 2009, pe drumul care leagă Timişoara de Reşiţa. În accident a murit iubita sa, de 18 ani, o prietenă a ei de aceaşi vârstă şi alţi patru oameni care se aflau într-un automobil Daewoo Espero care circula regulamentar însă a fost lovit de Peugeot.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite