Avocaţii studentei acuzate de crima de la Medicină cer mutarea procesului din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

EXCLUSIV: Procurorul a terminat cercetările în dosarul crimei de la Medicină, iar studenţii acuzaţi de uciderea şi tranşarea lui Trifu Schroth aşteaptă fixarea unui termen al procesului. Potrivit surselor apropiate anchetei, primul termen ar putea fi după sărbători.

Dacă la procesul de menţinere în arest pentru următoarele 60 de zile, care se va judeca în zilele următoare, studenţii nu vor fi eliberaţi, visul lui Carmen Bejan de a petrece Crăciunul în familie este departe de a fi împlinit. Avocaţii fetei vor să ceară strămutarea procesului în alt oraş. „O să cerem strămutarea procesului şi o să stabilim şi motivele pentru care vom face acest lucru”, a spus avocatul lui Carmen Bejan, Vlad Manoilă.

De partea cealaltă, apărătoarea studentului, Camelia Ţăranu, nu crede că mutarea procesului de la Timişoara este o soluţie. „Strămutarea poate fi cerută în caz de rudenie a unei persoane implicate cu un judecător sau pentru bănuială legitimă (presiunea mediatică asupra cazului), ceea ce nu cred că este cazul. Eu am încredere în magistraţii de aici”, a spus Camelia Ţăranu. Strămutarea procesului s-ar putea face şi dacă unul dintre judecători ar avea legături de rudenie cu Trifu Schroth, situaţie care nu apare, însă, în judecarea criminalilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite