Timişoara: Avocaţii ucigaşului cu Ferrari sunt disperaţi şi hărţuiesc martorii din dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Avocaţii ucigaşului cu Ferrari sunt disperaţi şi hărţuiesc martorii din dosar
Timişoara: Avocaţii ucigaşului cu Ferrari sunt disperaţi şi hărţuiesc martorii din dosar

Avocaţii lui Adrian Cocoană, ucigaşul cu Ferrari, sunt disperaţi să-l scape pe clinetul lor de condamnare.

La Judecătoria Craiova, avocaţii lui Adrian Cocoană l-au hărţuit timp de patru ore cu întrebări pe Mircea Preduţ, taximetristul care a fost lovit de ucigaşul cu Ferrari, înainte ca bolidul de lux să-l lovească mortat pe Lucian Reja, de 29 de ani. În cadrul unei audieri-maraton avocaţii lui Cocoană au încercat să-l determine pe taximetrist să îşi contrazică declaraţiile anterioare. „M-au călărit patru avocaţi. Au vrut să mă intimideze. Eu am spus ce am ştiut. Că el m-a lovit şi că, aşa cum arată probele, Cocoană este vinovat de accident”, a spus Mircea Preduţ.

Iubita traumatizată de accident
Judecătorii craioveni au audiat-o şi pe Cristina Rohnean, iubita lui Lucian Reja, care şi-a văzut prietenul dându-şi ultima suflare sub bolidul lui Cocoană. Ea a declarat că accidentul provocat de Cocoană i-a distrus viaţa şi că este traumatizată. Adrian Cocoană a stat câteva ore în picioare în faţa judecătoarei craiovene Cristiana Tudor Olteanu, care s-a evervat pentru că avocaţii au prelungit audierile la nesfârşit, iar zeci de procese au fost amânate din cauza procesului-maraton. „Facem tot ce ne stă în putinţă să demonstrăm nevinovăţia clientului nostru”, a spus Maria Vasi, avocatul lui Cocoană.

Citeşte mâine în Adevărul de Seară de Timişoara şi pe timisoara.adevarul.ro reacţiile victimelor lui Cocoană la modul în care acesta vrea să scape de pedeapsă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite