Avocată din Timişoara tâlhărită chiar lângă Palatul Dicasterial pentru 100 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata Adriana Tuică a aflat pe propria piele cum e să ajungi victima unui tâlhar, până acum femeia reprezentând în instanţă victime ale jafurilor şi furturilor din oraş. Tânăra a fost agresată de un bărbat care nu e la prima abatere, viaţa avocatei fiind pusă în pericol pentru doar 100 de lei. Tâlharul a fost prins de un poliţist şi de un jandarm.

Tâlhăria a avut loc luni, după ce tânăra a ieşit din Palatul de Justiţie şi se îndrepta spre o bijuterie din centrul Timişoarei, de unde avea de ridicat o pereche de cercei. Tânăra era relaxată, astfel că nu a observat că era urmărită de un individ. Cel din urmă a încercat să îi smulgă portofelul din mână şi să se facă nevăzut. Întreaga scenă a durat câteva secunde, dar Adriana Tuică nu şi-a pierdut cumpătul şi a luat-o la fugă după hoţ.

Norocul avocatei a fost că în zonă trecea un poliţist, care l-a reţinut pe hoţ, în ajutor sărindu-i şi un jandarm.

"Am aflat pe propria piele ce înseamnă să fi în postura de victimă. Odată prins, individul a spus că nu a vrut, că nu mai face aşa ceva în viaţa lui, că are un copil acasă şi nu are bani să îl crească. Mi-a părut rău de el, însă mi-am dat seama că mâine ar putea fura de la altcineva. E grav ce se întâmplă", a spus, pentru Adevărul de seară Timişoara, avocata Adriana Tuică.

Tâlharul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite