Timişoara: Avionul Viena-Timişoara, lovit de fulger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza furtunii de noaptea trecută, trei avioane nu au putut ateriza pe Aeroportul Traian Vuia din Timişoara.

Condiţiile meteorologice din vestul ţării au dat peste cap traficul aerian de pe aeroportul din Timişoara. Avionul companiei Austian Airlines, cu 27 de pasageri la bord, care ar fi trebuit să ajungă la Timişoara la ora 0,45, nu a putut ateriza pe aeroportul din Timişoara şi a fost direcţionat pe aeroportul din Arad. Mai mult decât atât, avionul companiei austriece a fost lovit de trăsnet. „Pasagerii nu au avut nimic de suferit din cauza acestui incident, dar avionul este defect la sol. Astăzi sau cel târziu mâine va sosi o echipă de specialişti de la Viena pentru a face cercetări”, a spus directorul operaţional al Aeroportului Internaţional Traian Vuia din Timişoara, Marian Chivu. Pasagerii au fost aduşi de la Arad la Timişoara cu autocarul.

Avionul Valencia-Timişoara a aterizat la Budapesta


Un alt avion cu probleme a fost cursa Valencia-Timişoara a companiei aeriene Wiz Air. Aeronava cu 148 de pasageri la bord nu a putut ateriza pe aeroportul din Timişoara şi a fost rerutată pe aeroportul din Budapesta. „Avionul care ar fi trebuit să ajungă la ora 01.15  nu a putut ateriza la Timişoara din cauza condiţiilor meteorologice. Pasagerii au venit în cursul nopţii cu acelaşi avion”, a mai spus Marian Chivu.

Aeronava Budapesta-Timişoara s-a întors din drum

A treia cursă aeriană care a creat probleme a fost a companiei Malev pe ruta Budapesta-Timişoara. „Avionul trebuia să ajungă la Timişoara la ora 01.25, dar din cauza condiţiilor meteo s-a întors pe aeroportul din Budapesta şi şi-a reluat zborul spre Timişoara în cursul nopţii”, a mai declarat Marian Chivu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite