Avioane „vânate” noaptea: ceaţa i-a întrerupt pe amatorii de plane spotting GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amatorii de plane spotting au început să "tragă" după avioane după ce s-a întunecat
Amatorii de plane spotting au început să "tragă" după avioane după ce s-a întunecat

Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timișoara a organizat aseară, pentru pasionaţii de plane-spotting, prima sesiune de fotografiere nocturnă de pe un aeroport din ţară.

Amatorii de plane spotting din Timişoara au avut ocazia să ia prim planuri cu aeronavele care au aterizat sau au decolat aseară pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”. Sesiunea a fost o premieră pe un aeroport din România şi au luat parte  nouă  plane-spotteri. După un scurt instructaj, ei au fost conduşi în locaţiile stabilite de regulamentul aeroportului, pentru fotografierea aeronavele.



GALERIE FOTO

Fotografierea s-a încheiat în jurul orei 19.00, când pe aeroportul din Timişoara s-a lăsat ceaţa, iar fotografii nu au mai putut surprinde imagini de calitate. Cel mai tânăr participant a avut şapte ani, iar printre fotografii prezenţi au venit din Arad şi Reşiţa.

„Noi suntem deschişi publicului larg prin diferite programe. Pentru luna decembrie pregătim şi alte surprize la Aeroportul Timişoara”, a spus Cornel Sămărtinean, directorul aeroportului timișorean.

Aeroportul Timişorean a organizat prima sesiune de fotografiere destinată pasionaţilor de aeronave în urmă cu două luni.



Plane sportiing pe aeroportul din Timişoara Plane sportiing pe aeroportul din Timişoara Plane sportiing pe aeroportul din Timişoara
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite