Autostrada Arad-Timişoara a fost curăţată în timp record: 24 de ore! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă duminică însă se circula cu dificultate pe noua autostradă A 1 dintre Arad şi Timişoara, acum şoseaua rapidă este curată. Autospecialele de deszăpezire au lucrat cu eficienţă încă de dimineaţa

Cei care au drum pe autostrada Arad-Timişoara pot alege liniştiţi drumul rapid, inaugurat cu fast la sfârşitul anului trecut. Dacă duminică se circula cu mare dificultate, iar luni încă era zăpadă pe multe porţiuni de drum, astăzi drumul era curăţat ca în palmă. Încă de dimineaţă au lucrat autospecialele de deszăpezire, iar acum nu mai sunt deloc probleme. Urme de zăpadă mai sunt doar pe banda de urgenţă, dar circulaţia autoturismelor şi a TIR-urilor nu este deloc afectată.


GALERIE FOTO


În cele patru zile cât a nins, nu a avut loc niciun accident pe autostradă. "S-a acţionat non stop pe autostradă cu autospeciale care au aruncat material antiderapant şi cu lamele. S-a circulat până acum în condiţii de iarnă, dar acum e curat şi nu mai sunt probleme. Avem echipaje care stau în alertă, iar dacă va fi din nou cazul vor intra pe autostradă", a declarat Cosmin Ţântă, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite