Autoritățile județene au decis: cumpără Poli, dar echipa rămâne în liga secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii județeni au decis în ședința de astăzi să înceapă negocierile cu Marian Iancu pentru achiziționarea echipei Poli. Pentru că nu mai este timp pentru obținerea licenței de Liga I, alb-violeții vor evolua și la anul în Liga 2.

Reprezentanții comisiilor de specialitate din cadrul CJT s-au întâlnit pentru a decide viitorul clubului de fotbal Politehnica Timişoara. Aceștia s-au pus de acord să cumpere în întregime clubul de la Marian Iancu, însă nu vor mai avea timp să obțină licența echipei pentru Liga I, chiar dacă Poli este pe primul loc, la un pas de promovare.

“Poli își ca continua existența. S-a aprobat să se negocieze cumpărarea echipei. Suntem datori să să preluăm echipa 100 la sută, indiferent că avem licență sau nu, indiferent că joacă în A sau B. Așteptăm un nou audit și rezultatele expertizei, să putem plăti banii. Vom rămâne încă un an în Divizia B”, a spus Titu Bojin, președintele PSD Timiș.

Unii dintre consilieri județeni au fost nemulțumiți de faptul că s-a pierdut timpul până acum și nu s-a ajuns la o înțelegere cu Marian Iancu, pentru ca echipa să poată evolua de la anul în primul eșalon.

Începerea negocierilor acum înseamnă pierderea licenței pentru Liga 1 în sezonul 2012-2013. Este un lucru foarte rău, care nu va rămâne fără urmări. Câți jucători vor să mai joace în Divizia B? Sunt cluburi mari care îi vor dori. Vom pierde mult. Nici vorbă să plătim 10 milioane de euro pe echipă. Au fost întoxicări. Am cerut domnului Iancu să plătim 0 lei pe acțiuni, iar acesta a fost de acord. Avem de plătit 1,8 milioane de euro, datorii”, a spus Nicolae Robu, președintele PNL Timiș.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite