Au descoperit Timişoara pedalând prin ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Trei pe’o cracă”, „Hiroshima”, „Portocalele plimbăreţe”, „Shaormarii”, „Războinicii Miortici”, „Cercetaşii Patriei”, „Tango Team” sau „Storm Riders” sunt doar câteva nume inedite ale echipelor care s-au înscris la prima competiţie din 2011 în cadrul campaniei „Descoperă Timişoara pe două roţi”.

Peste o sută de bicicliştii, care nu au ţinut cont de vremea urâtă de afară, s-au înscris la concrusul „Descoperă Timişoara pe două roţi”, care a ajuns la cea de a treia ediţie. În echipe de câte trei, cicliştii aveau de descoperit 50 de obiective turistice din tot oraşul, cu ajutorul unei hărţi, înter-un interval de trei ore. Concurenţii s-au întrecut să îşi pună denumiri care mai de care mai haioase: “Trei pe’o cracă”, „Hiroshima”, „Portocalele plimbăreţe”, „Shaormarii”, „Războinicii Miortici”, „Cercetaşii Patriei”, „Tango Team” sau „Storm Riders” sunt câteva din numele echipelor care au luat startul.

"Le blanc train" au fost cei mai buni

După trei ore de pedalat în ploaie, cei mai buni s-au dovedit cei din echipa „Le blanc train” (Daniel Mărgăuan, Andrei Obrejan, Mihai Umanschi), urmaţi de „Disperaţii” (Marius Lupşa, Alin Rogojină, Cristina Pătrulescu) şi „Rock’n Rolla” (Dorinel Mărgăuan, Sergiu Mărgăuan, Gabriel Zaharia). Cel mai varstnic participant a fost Dumitru Rădău de 63 de ani, din echipa “Primavara Verde”, iar cei mai tineri au fost Bogdan Tamaş, de la “Catârii” şi Eduard Azar, de la “Azne”, ambii de 8 ani.

Cei mai buni ciclişti au constat în cecuri valorice, cupe. diploma, plus un weekend la Arsenal Park.  


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite