Atmosfera derbyurilor cu Dinamo și Steaua în seara asta pe stadionul “Dan Păltinișanu” la un meci de juniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămâna trecută suporterii au manifestat în Piața Operei, astăzi o vor face pe stadion
Săptămâna trecută suporterii au manifestat în Piața Operei, astăzi o vor face pe stadion

Suporterii alb-violeți vor să recreeze în această seară, de la ora 20.00, atmosfera marilor meciuri ale celor de la Poli și să le demonstreze tuturor că pot să își susțină echipa chiar și în liga a III-a.

Finala campionatului selecționatelor județene “Under 16” dintre reprezentativele Timișoara și București se va desfășura în această seară, la ora 20.00, pe stadionul "Dan Păltinișanu”. Suporteri alb-violeți au pregătăt în peluza sud o atmosferă care să atragă din nou toți ochii asupra fenomenului fotbalistic din Timișoara. Există toate ingredientele pentru un meci important: orașul a fost împânzit cu afișe ale meciului de juniori dintre Timiș și București, meciul se dispută pe arena pe care joacă Poli, iar pentru prima dată copiii vor avea ocazia să joace și în nocturnă.

“Putem organiza mitinguri, putem umple Piaţa Operei atunci când situaţia o cere. Putem să ne strigăm nemulţumirile, făcând în aşa fel încât ele să fie auzite chiar şi în cel mai îndepărtat colţ al lumii, oriunde există un polist doritor să ne asculte şi să ne susţină cauza. Dar nu putem face niciunde acest lucru atât de bine aşa cum îl facem pe stadion, în peluză. Acolo este locul nostru, locul unde orice contract sau inginerie financiară îşi pierde valoarea şi cade în derizoriu. Şi asta pentru că pasiunea noastră e mai presus de orice interes. Avem o nouă ocazie să demonstrăm asta”, au transmis liderii Asociației suporterilor Druckeria.

Pe lângă ideea de protest, liderii galeriei alb-violete vor ca tinerii jucători, care reprezintă viitorul fotbalui bănățean, să simtă vuietul peluzei. Selecționata Timișoarei este antrenată de Cristian Contescu, în timp ce antrenorul secund este Romeo Malac.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite