Atmofera bizară şi misterioasă din Twin Peaks a fost adusă la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Julee Cruise, interpreta coloanei sonore a serialului Twin Peaks, a susţinut aseară un concert de poveste în clubul Daos din Timişoara.

Clubul timişorean Daos a fost neîncăpător la spectacolul Burn Baby Burn. În deschiderea evenimentului au concertat timişorenii de la Arc Gotic. Apoi, scena s-a transformat într-un spaţiu de poveste, pe care au urcat şi au cântat alternativ o serie de muzicieni: Khan, Kid Congo Powers şi cei din proiectul Hitman’s Heel. Atracţia spectacolului Julee Cruise, cântăreaţa distinsă cu premiul Grammy, în 1990, pentru piesa „Falling”.



Spectacolul a durat trei ore, iar sonorităţile inedite au introdus publicul din Daos în atmosfera bizară şi plină de fior a serialului Twin Peaks. S-a trecut uşor de la sunete liniştite, spre sonorităţi psihedelice învăluite de mister şi fantezie. Chiar dacă majoritatea timişorenilor nu au putut defini exact ce gen de muzică au ascultat, la finalul concertului au rămas cu o experienţă plăcută. Concluzia unuia dintre participanţi a subliniat cel mai bine ceea ce s-a întâmplat în Daos: „A fost mişto!”.



Julee Cruise şi ceilalţi muzicieni se află în turneu european în cadrul căruia prezintă ultimele albume şi piesele compuse special pentru acest spectacol. Cântăreaţa de 54 de ani călătoreşte alături de colegii de scenă cu un autocar special transformat în hotel pe roţi. De altfe muzicienii au părăsit Timişoara la câteva ore după ce au coborât de pe scenă, ei plecând în direcţia Bucureşti, unde este programat următorul concert.


image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite