Atenție șoferi: se închide una dintre cele mai circulate străzi din Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au început lucările pe strada Cloșca
Au început lucările pe strada Cloșca

Primăria a demarat lucrările la modernizare străzii Cloşca şi extindere ei la patru benzi, pe sectorul Bulevardul Cetăţii – Strada Ovidiu Balea. Finanțarea europeană este în valoare de 14 milioane lei

Pentru a asigura desfăşurarea lucrărilor în bune condiţii, nestigherite de circulaţia vehiculelor, pe perioada vacanţei de vară (02.07.2012 – 01.09.2012) când traficul este mult redus, se închide circulaţia pe strada Cloşca, sector bulevardul Cetăţii – Str. Grigore Alexandrescu.

Astfel, pe str. Horia, este sens unic de mers dinspre Cetăţii spre Str. Grigore Alexandrescu, iar pe str. Crişan, sens unic de mers dinspre Str. Grigore Alexandrescu spre Cetăţii. Traversarea străzii Cloşca se va putea face pe strada Paroşeni.

De asemenea, pe întreaga perioadă se va asigura accesul auto pentru riverani şi accesul autovehiculelor de intervenţie aparţinând Poliţiei, Salvării şi Pompierilor.

Proiectul, cu o valoare de peste 14 milioane lei, din care finanţare nerambursabilă 10 milioane lei, are termenul de execuţie 12 luni.

În cadrul proiectului sunt prevăzute următoarele lucrări: extinderea carosabilului la patru benzi de circulaţie şi amenajarea racordurilor la străzile laterale, se va realiza coborârea bordurii în zona trecerilor de pietoni pentru asigurarea accesului persoanelor în vârstă şi cu handicap, vor fi refăcute trotuarele, vor fi amenajate piste pentru biciclişti pe str. Ovidiu Balea şi Crişan, se vor amenaja 4 staţii noi pentru mijloacele de transport în comun, se va face canalizaţie subterană pentru reţele, vor fi plantaţi peste 300 de arbori.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite