LIVE TEXT Astra Ploieşti - "Poli" Timişoara (ora 19.00): Ultimul meci pentru Vladimir Petrovici?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele tehnicianului sârb Vladimir Petrovic sunt numărate la Timişoara. „Pizon” este favorit pentru preluarea naţionalei Serbiei. Presa din Serbia îl anunţă deja pe Vladimir Petrovici ca fiind înlocuitorul lui Radomr Antici.

Oficialii clubului bănăţean nu doresc să vorbească despre acest subiect înaintea meciului de campionat cu Astra Ploieşti, din etapa a şaptea a Ligii I. „Aşteptăm să se termine acest joc, pentru că nu e normal să vorbim acum despre antrenori. Echipa noastră are un antrenor, este condusă de Vladimir Petrovici. Nu ştiu dacă va accepta postul de selecţioner al Serbiei. El a spus că pleacă şi acum trei săptămâni. Dar vă asigur că dacă va pleca nu o să rămânem descoperiţi”, a declarat Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al clubului „Poli” Timişoara. Printre posibilii înlocuitori pentru Vladimir Petrovici este israelianul Rony Levy, fostul tehnician al celor de la Unirea Urziceni, cu care Marian Iancu a avut discuţii încă în urmă cu trei săptămâni. „Nu e coresct să pronunţ nume. Dar v-am spus că avem soluţii”, a mai adăugat Chivorchian.

Partida dintre Astra Ploieşti şi „Poli” Timişoara se va disputa astăzi, de la 19.00. Urmăreşte meciul în format LIVE TEXT pe site-ul www.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite