Timişoara: Asfaltul ca în palmă, pericol pentru vitezomani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Asfaltul ca în palmă, pericol pentru vitezomani
Timişoara: Asfaltul ca în palmă, pericol pentru vitezomani

Drumul Timişoara-Lugoj a fost finalizat în această toamnă. Calitatea bună a lucrării îi face pe şoferi să apese în exces pe acceleraţie.

Cel mai aşteptat drum din Banat, Timişoara-Lugoj, a fost finalizat în această toamnă. „Acest drum este o ruşine”, a spus ministrul Transporturilor la penultima vizită în Banat. Ruşinea de pe DN6 se trage de la tărăgănarea lucrărilor care au durat mai bine de şase ani. Firma din Grecia care şi-a adjudecat prima dată licitaţia şi-a bătut joc de lucrarea de 25 de milioane de euro, motiv pentru care i-a fost reziliat contractul.
Firma spaniolă FCC Construction a câştigat a doua licitaţie, iar la începutul acestui an au început lucrările în forţă. Odată cu lansarea termenului de finalizare, toamna acestui an, nimeni nu credea că drumul va fi gata. Spaniolii au dat însă dovadă de seriozitate şi au terminat drumul. „Până la sfârşitul acestei luni vor fi terminate marcajele şi semnalizarea rutieră”, a spus directorul DRDP Timişoara, Ioan Maliţa.

Între Lugoj şi Herculane e dezastru
Asfaltul bun de pe DN 6 se termină la Lugoj. Între Lugoj şi Caransebeş nu sunt gropi, dar sunt trei semafoare la care se formează cozi. Între Caransebeş şi Herculane, situaţia este similară, fiind porţiuni lungi în care se circulă pe un singur sens din cauza lucrărilor. Banăţenii se mai bucură în acest an şi de inaugurarea centurii Timişoarei şi a Lugojului, dar şi de finalizarea drumului dintre Lugoj şi Reşiţa.

image



La ieşirea din comuna Chizătău, spre Lugoj, a avut loc un accident grav, soldat cu victime


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite