Artistul preferat al lui George W.Bush, în concert, pe stadionul “Dan Păltinișanu” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael W Smith, câştigător a trei premii Grammy, 44 de premii GMA Dove Awards și 16 discuri de aur, va susține un concert la Timișoara, pe stadionul “Dan Păltinișanu”, pe data de 2 iunie.

Michael W Smith este un nume care pentru mulți din România nu spune nimic, dar este unul din cei mai apreciați muzicieni din Statele Unite ale Americii. Câştigător a trei premii Grammy, 44 de premii GMA Dove Awards, 16 discuri de aur şi cinci de platină, Michael W Smith este unul dintre cei mai de succes cântăreţi de muzică creștină contemporană.

Muzicianul a vândut peste 15 milioane de albune în întreaga lume. Este omul care a impulsionat apariția și evoluția genului de muzică creștină, devenind cel mai recunoscut și respectat ambasador al acestui gen muzical la nivel mondial.
Începând din anul 1983, Michael W. Smith a scos numai puțin de 25 de albume.

Artistul preferat al lui George W Bush

Michael W. Smith a compus piesa „There She Stands” în amintirea atentatelor din 11 septembrie 2001, la rugămintea celui mai mare fan al său, George W. Bush, fostul președinte al Americii. Această piesă a fost prezentată live la o ședință a Partidului Republican, unde Smith a declarat că la o lună de la antentatele din New York, s-a întâlnit personal cu Bush, în “Biroul oval”, iar atunci președintele i-a cerut să compună această melodie.



Succes mare la Brașov


Acum doi ani Michael W. Smith a concertat live pentru prima oară în România la Brașov, sala fiind doar de 2800 de locuri, biletele s-au epuizat în scurt timp de la punerea lor în vânzare. De data aceasta Michael W. Smith va cânta live pe stadionul “Dan Păltinișeanu”, din Timișoara.

Concertul va avea loc pe 2 iunie, de la ora 19.00, iar biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 40, 50 și 150 lei la sectorul VIP.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite