Artiom: "Victorie cu Ajax pentru fani şi imaginea clubului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiom l-a blocat cu succes pe Suarez în meciul tur
Artiom l-a blocat cu succes pe Suarez în meciul tur

Artiom Karamyan este conştient de valoarea superioară a adversarului din această seară, însă crede că echipa din care face parte are forţa necesară pentru a obţine un rezultat mare.

Fotbalistul bănăţenilor este unul dintre cei mai determinaţi jucători din echipă. "Pentru noi e foarte important jocul cu Ajax, vrem să aducem o victorie pentru suporteri şi echipă. E foarte important şi pentru imaginea clubului. Ajax e o echipă cu tradiţie, dar sperăm să jucăm bine şi să câştigăm", a spus Artiom Karamyan.

Acesta admite că echipa olandeză este cea mai puternică din grupă, însă consideră că nici timişorenii nu sunt de neglijat. "Ajaxul e o echipă foarte bună, cu jucători tineri dar şi cu experienţă, însă în Liga Europa nu există echipe slabe. Ajax este cea mai bună din grupa noastră, însă cea mai incomodă echipă cred că noi suntem", a spus armeanul.

Artiom Karamyan a fost folosit de Sabău mai mult pe postul de fundaş stânga, însă acest lucru nu-l deranjează pe jucător. "În general unde spune antrenorul că trebuie să joc, acolo joc, nu unde îmi convine mie. Anul trecut am jucat mult timp mijlocaş, dar acum trebuie să joc altceva, iar dacă luăm un titlu, câştigă tot clubul, echipa, câştig şi eu", a spus Artiom.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite