Arestat pentru că a împuşcat porcul vecinilor cu o armă pe care şi-a construit-o singur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean de 33 de ani, care lucra la o fermă din Hodoni, a împuşcat porcul unor săteni cu arma de vânătoare pe care şi-a confecţionat-o din ţevi de volan şi obiecte modelate la strung.

Poliţiştii timişoreni l-au prins pe Petrică G., de 33 de ani, care a ieşit la vânătoare în satul Hodoni, împuşcând porcul unor vecini.

„Fiind angajat ca şi muncitor necalificat, la o fermă de pe raza localităţii Hodoş din judeţul Timiş  a fost surprins în flagrant în timp ce a împuşcat un porc domestic aparţinând unei alte persoane”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache.

Poliţiştii au confiscat o armă cu glonţ artizanală, cal. 5,6 mm şi 13 bucăţi cartuşe de calibrul  5,6 mm, în vederea supunerii acestora unei constatări tehnico-ştiinţifice balistice.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit într-o anexă a fermei unde lucra „vânătorul” un mascul lopătar viu, care a fost predat Ocolului Silvic Timişoara, gestionar al fondului de vânătoare de pe care a fost capturat.

„Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore şi depusă  în arestul I.P.J Timiş, urmând a fi prezentată pentru arestare preventivă Judecătoriei Lugoj, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite