Peste trei ore de blocaj în reţeaua Cosmote din cauza unor „lucrări de dezvoltare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilizatorii Cosmote au avut probleme cu reteaua noaptea trecuta
Utilizatorii Cosmote au avut probleme cu reteaua noaptea trecuta

Mai mulţi utilizatori ai cartelelor Cosmote au avut probleme noaptea trecută, aflându-se în imposibilitatea de a apela şi transmite mesaje de pe telefonul mobil. Reprezentanţii companiei de telefonie susţin că problemele au apărut din cauza unor „lucrări de dezvoltare”.

Aseară, puţin după ora 22.00, mai mulţi utilizatori Cosmote au avut parte de o surpriză neplăcută, nereuşind să sune sau să transimtă mesaje scrise de pe telefonul mobil. „Eu stau în zona Piaţa 700 din Timişoara. Nu pot să sun pe nimeni. Pot doar să primesc apeluri. Am făcut o sesizare la Cosmote şi aştept un răspuns. E ciudat. Am discutat şi cu alţi prieteni care păţesc la fel”, a spus aseară Manuela Petruţ, unul dintre utilizatorii Cosmote din Timişoara. Întradevăr, la câteva minute după apariţia problemelor, pe internet au apărut mesaje în care tinerii încercau să afle ce se întâmplă cu reţeaua. „Eu stau în zona Blaşcovici din Timişoara. Nu am probleme. Pot apela”, a spus Florin Micicoi, un alt utilizator al Cosmote.

Răspunsul Cosmote


În această dimineaţă, oficialii Cosmote au transmis o comunicare în care explică ce s-a întâmplat noaptea trecută. Potrivit comunicării, problemele au durat aproximativ trei ore şi jumătate. „In urma unor lucrari de dezvoltare a retelei care au avut loc in noaptea de 7 spre 8 decembrie, in Bucuresti si in unele zone restranse din tara, COSMOTE Romania isi informeaza clientii ca serviciul prepaid a fost partial afectat, pentru o scurta perioada de timp, dupa ora 22:00. In timpul lucrarilor de upgrade, traficul a fost imediat redirectionat catre cele mai apropiate hub-uri de comunicare pentru a asigura continuitatea serviciilor. Echipele tehnice au lucrat intensiv pe intreaga perioada pentru a asigura parametri normali de operare. Incepand cu ora 1:25 a.m., reteaua a fost 100% operationala”, arată oficialii Cosmote România.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite