Aproape 200 de firme şi peste 100 de asociaţii de proprietari, lăsate cu gunoiul la poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retim anunţă că de astăzi începe curăţenia generală de toamnă din Timişoara. În acelaşi timp, societatea de salubritate avertizează că mai multe asociaţii de proprietari şi firme din oraş vor rămâne cu gunoiul la uşă pentru că nu au plătit serviciile.

Timişorenii pot scăpa de astăzi de lucrurile vechi şi de alte gunoaie în cadrul curăţeniei generale de toamnă. Oamenii scot gunoiul în faţa casei, iar maşinile Retim îl ridică. Gunoierii acţionează pe zone, iar potrvit datelor de pe siteul Retim, astăzi se adună deşeurile din zonele Cloşca-Cetăţii (din Cloşca în Calea Torontalului), Calea Torontalului, Grigore Aexandrescu.

VEZI AICI programul complet al curăţeniei de toamnă


Rău-platnicii, pedepsiţi

Retim anunţă că de la începutul acestei luni nu mai ridică gunoiul de la 180 de firme şi 120 de asociaţii de locatari din cauză că nu s-au plătit taxele pentru gunoi. „Deoarece o serie de agenţi economici şi asociaţii de proprietari nu au înţeles să-şi achite datoriile financiare către societatea noastră, nici după somaţiile care le-au fost trimise şi nici după procedura de conciliere iniţiată de RETIM Ecologic Service SA, societatea noatră le sistează acestora serviciul”, arată Retim pe siteul propriu.

CLICK AICI pentru avedea firmele datoare la Retim
VEZI AICI asociaţiile de proprietari care rămân cu gunoiul neridicat




Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite