Timişoara: Aproape 1.000 de bugetari din Timiş au spart greva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Aproape 1.000 de bugetari din Timiş au spart greva
Timişoara: Aproape 1.000 de bugetari din Timiş au spart greva

Angajaţii Primăriei Timişoara, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş (AJOFM) şi lucrătorii Casei de Pensii sunt au intrat în grevă, dar japoneză. Bugetarii lucrează cu banderole albe pe mâini.

Bugetarii din Timişoara sunt solidari cu colegii din federaţiile din care fac parte, dar au preferat să deschidă ghişeele şi să lucreze. „La noi toate ghişeele sunt deschise şi se lucrează normal”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Lăcrămioara Condea. Primăria Timişoara are peste 450 de angajaţi.

La AJOFM situaţia este la fel. „Noi facem o grevă de solidaritate, lucrăm cu banderole albe pe mâini. Noi avem şi o revendicare specifică agenţiei noastre. Cerem o suplimentare a numărului de personal pentru că ni s-au pensionat mai multe persoane, fiecare angajat facând munca a două persoane”, a spus liderul de sindicat de la AJOFM, Ioan Ghidarcia.

La Casa Judeţeană de Pensii de asemenea se lucrează cu banderole albe pe mâini. Cei 2000 de sindicalişti din Timiş, afiliaţi la SED LEX sunt însă în grevă, fiind ghişeele închise la mai multe instituţii. „Dintre cei 2000, 700 sunt afiliaţi numai la Finanţe”, a spus purtătorul de cuvânt SED LEX, Virginia Duţu.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite