Timisoara: Apartamente noi la preţuri vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisoara: Apartamente noi la preţuri vechi
Timisoara: Apartamente noi la preţuri vechi

Dezvoltatorii au redus preţurile locuinţelor, care ating astăzi nivelul tarifar de acum cinci ani.

Apartamentele noi, casele ecologice şi obiectele de mobilier de epocă s-au mutat în standurile găzduite de Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Dezvoltatori imobiliari şi reprezentanţi ai companiilor specializate în decoraţiuni şi amenajări interioare şi-au părăsit, timp de patru zile, clasicele birouri şi s-au instalat la Centrul de Afaceri din Timişoara, unde are loc expoziţia „Casa ta şi Deco Design”.

„Peisajul imobiliar a cunoscut o uşoară stagnare, fapt ce a determinat agenţii economici să-şi reevalueze ofertele şi să adopte o promovare mai agresivă”, a declarat Rodica Olinic, consilier de relaţii publice în cadrul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara.

Reduceri de 10 la sută pentru apartamente

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, dezvoltatorii imobiliari sunt dispuşi chiar să reducă din preţ, dacă timişorenii semnează contractele de achiziţionare a locuinţelor în timpul celor patru zile de expoziţie. „Oferim reduceri de preţ de până la zece la sută celor care semnează contracte cu noi pe durata târgului”, a declarat Mihaela Oglan, director de vânzări la Banu Construct. Astfel, un apartament nou cu două camere poate fi cumpărat cu aproape 65.000 de euro, în loc de 70.000 de euro.

Ofertele dezvoltatorilor imobiliari prezenţi la „Casa ta şi Deco Design” conţin bonusuri precum aparate de aer condiţionat, incluse în preţul locuinţei. „Am hotărât să includem aerul condiţionat de la început pentru a nu mai fi nevoie de modificări ulterioare”, a explicat Ştefan Bulăcel, de la Werk MB Construct.

Casele tip „lego”, care pot fi construite de două ori mai repede ca locuinţele tradiţionale, sunt prezentate timişorenilor la expoziţia de la Centrul de Afaceri, până duminică.

Cifre
65.000 de euro este preţul la care timişorenii pot cumpăra un apartament cu două camere la târg.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite