Mister lângă Timişoara: pe o scoarţă de copac, în locul unde au murit doi tineri, a apărut chipul lui Iisus GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rumoare într-un oraş de lângă Timişoara, după ce pe o scoarţă de copac a apărut, tocmai în Postul Mare, înainte de Paşte, un chip despre care localnicii spun că ar semăna cu cel al lui Iisus. Oamenii fac asemănarea cu profilul Mântuitorului din momentul în care se ruga în Grădina Ghetsimani, cu câteva zile înainte de a fi răstignit. De când cu descoperirea, la copac au apărut flori şi lumânări, iar oamenii nu ezită să

Scoarţa copacului a fost tăiată la puţin timp după accident, însă nimeni nu şi-a dat seama că pe lemn a apărut un chip. Oamenii din Deta spun că apariţia nu este deloc misterioasă, pe scoarţa copacului fiind chiar chipul lui Iisus. Credincioşi din Deta, dar şi din localităţile învecinate, vin în număr mare pentru a admira înfăţişarea. Unii dintre ei au venit cu flori, alţii cu lumânări, însă există şi persoane care se roagă la scoarţa de copac.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU APARIŢIA MISTERIOASĂ

image

"Eu cred că e o apariţie divină, mai ales după accidentul în care au murit cei doi băieţi.Ne-am uitat cu toţii să vedem dacă nu e cumva vreo glumă, dar se vede că icoana nu a fost pictată", spune convins Dorel Petnehazi, unul dintre localnici. Chiar şi rudele tinerilor morţi în accident au venit la locul accidentului pentru a se ruga la chipul apărut pe scoarţa de copac.



Localnicii din Deta văd o asemănare între profilul apărut pe trunchiul copacului şi profilul lui Iisus ilustrat în numeroase icoane în timp ce se ruga în Grădina Ghetsimani. Acest moment este o temă pe care numeroşi artişi o ilustrează în lucrările lor. Credincioşii sunt sfioşi faţă de acest profil pentru că a apărut în Postul Mare, înainte de Paşte. Rugăciunea lui Iisus în Grădina Ghetsimani a avut loc cu câteva zile înainte de răstignirea Lui, în seara în care a fost arestat pentru că apostolul Iuda l-a vândut pentru 30 de arginţi.


Sursa: Paşi prin suflet

image
image


Sursa: Elena Cristina Painter

image

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

image

Pe 28 martie, un tânăr de 22 de ani a murit după ce un autoturism Ford Ka, în care era pasager, a fost izbit în plin de un TIR plin cu lipici. Autovehiculul de mare tonaj s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului, în timp ce tinerii din Ford au fost blocaţi în maşină. La câteva ore distanţă, şi şoferul maşinii, în vârstă de 19 ani, a murit. Detalii despre accident se pot afla aici.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite