Aparate de joc confiscate de poliţişti din barurile din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte aparate de joc deţinute fără licenţă au fost ridicate de oamenii legii din două localuri din Timiş. Administratorilor barurilor respective li s-au întocmit dosare de cercetare penală.

Poliţiştii din Timiş au organizat o acţiune de control pe linia verificării modului de respectare a legislaţiei din domeniul jocurilor de noroc. Cu această ocazie, a fost verificată o societate comercială din localitatea Bulgăruş. Aici funcţionau trei aparate de joc pentru care însă nu exista licenţa de organizare şi autorizaţiea de exploatare. La o altă firmă, din Sânpetru Mare, administratorul folosea patru aparate de joc fără a deţine licenţă de organizare şi autorizaţie de exploatare.
Cele şapte aparate au fost ridicate, iar cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

„Prejudiciul produs bugetului consolidat al statului urmează a fi stabilit ulterior de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş. Administratorilor societăţilor, Aurelian A. N., de 36 de ani, şi Nicolae S., de 23 de ani li s-au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a activităţilor din domeniul jocurilor de noroc", a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite