Antrenorul Dragan Petricevici şi-a dat demisia de la clubul BCM Elba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BCM Elba a pierdut în faţa celor de la Dinamo
BCM Elba a pierdut în faţa celor de la Dinamo

Antrenorul bosniac Dragan Petricevici a decis să renunţe după ce Municipal Elba a pierdut în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, cu scorul de 81-84.

Dinamo Bucureşti a reuşit să întrerupă seria de opt înfrângeri consecutive în faţa timişorenilor şi a câştigat cu 84-81, partida disputată în Sala “Constantin Jude” din Timişoara. Baschetbaliştii pregătiţi de Vasile Popa au condus în cea mai mare parte a jocului. Aceştia şi-au adjudecat primul sfert cu 30-21, iar apoi au intrat în pauza mare cu 46-41.

“Leii din Banat” au reuşit să preia conducerea de abia la mijlocul sfertului trei, când au întors scorul în favoarea lor, 55-53. În ultimul act a fost un joc al nervilor, niciuna dintre cele două echipe nereuşind să se distanţeze pe tabela de scor. Cu un minut înainte de final, rezultatul era 81-82, pentru oaspeţi, iar cu zece secunde înainte de încheierea partidei, BCM Elba a avut şansa unui atac decisiv însă Rade Dzambici a faultat, iar de aici totul s-a sfârşit.

"Trebuie tras un semnal de alarmă la tot ce se întâmplă la club"

După partidă, antrenorul Dragan Petricevici, extrem de afectat de rezultat, i-a anunţat pe jucători că îşi dă demisia. “Nu am reuşit să ne impunem ritmul. Am fost contratimp la aruncări, la pase, e o înfrângere fără nicio scuză. Cred că s-a pierdut lupta pentru locurile 4-5. Astfel, am hotărât să mă retrag. Este o decizie irevocabilă. Preiau toată răspunderea pentru înfrângere. Dar cred că trebuie să se tragă un mare semnal de alarmă la ce se întâmplă în acest club”, a declarat Dragan Petricevici. Acesta a promis că va face o conferinţă de presă în care va dezvălui problemele de la clubul BCM Elba.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite