Timişoara: Gigel Bucur: "Antrenorul ne-a cerut să jucăm retras"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Gigel Bucur: "Antrenorul ne-a cerut să jucăm retras"
Timişoara: Gigel Bucur: "Antrenorul ne-a cerut să jucăm retras"

Fotbaliştii de la "Poli" sunt fericiţi după bătălia dusă pe Amstredam Arena. Timişorenii revin acasă în această seară.

Mai citiţi:

Timişoara: "Poli" a rezistat eroic pe Amsterdam Arena, în faţa marelui Ajax (GALERIE FOTO)

Timişoara: Muzeul clubului Ajax aminteşte vag de timişoreanul Ştefan Kovacs

Până acum în acest sezon, echipa lui Sabău a jucat cinci meciuri europene, cu patru rezultate de egalitate şi o înfrângere. Cu Ajax a fost a treia deplasare din actuala ediţie a cupelor europene pe care "Poli" o încheie fără înfrângere, după 2-2 la Doneţk şi 0-0, la Stuttgart. Timişorenii sunt conştienţi că trebuie să câştige meciurile de pe teren propriu pentru a spera la calificare.

„Este un rezultat mulţumitor, un debut cu dreptul în grupă. Antrenorul ne-a cerut să jucăm mai retras şi să încercăm să îi surprindem pe contraatac. Sper să reuşim în sfârşit să înscriem în următorul meci, acasă, şi să câştigăm”, a spus Gigel Bucur.

 „A fost un meci greu, dar un rezultat important. Am arătat că putem juca de la egal la egal cu echipe mari din Europa. Faptul că nu am luat gol este meritul întregii echipe, nu doar a unui singur jucător. Mă bucur pentru Mera, a jucat bine şi avem nevoie de cât mai mulţi jucători în formă, pentru că avem multe meciuri de jucat”, a spus portarul Cosel Pantilimon.

"Ajax are câţiva jucători de mare valoare, chiar dacă nu sunt nume cunoscute, ca acum câţiva ani. Puteam să pierdem, însă putam şi să câştigăm, cu mai multă concentrare la ocaziile pe care le-am avut. E adevărat că am fost dominaţi, însă rezultatul este unul meritat", a spus Alex Bourceanu.


"Sunt conştient că am avut o prestaţie bună la primul meu meci în Europa. S-a jucat mai mult în terenul nostru, dar rezultatul este unul bun. Sper să fiu titularizat în continuare, eu mă pregătesc şi depinde de antrenor", a declarat tânărul fundaş, Ioan Mera.

Sărbătoare scurtă, urmează meciul de la Vaslui

Imediat după încheierea partidei de la Amsterdam, timişorenii se gândeau la meciul cu Vaslui de duminică. „Ne bucurăm, însă nu mult, pentru că în două zile avem alt meci. Este un rezultat bun, însă îşi va pierde valoarea dacă nu ne calificăm mai departe. Cu siguranţă se acumulează oboseala, însă trebuie să trecem peste asta, suntem profesionişti”, a spus căpitanul Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite