Antenele tv de pe clădirile din Timişoara pun în pericol viaţa trecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai multe pericole în Timişoara
Tot mai multe pericole în Timişoara

Timişorenii pietoni au ajuns în situaţia să stea mai mult cu ochii pe clădiri decât pe unde merg, clădirile lăsate în paragină fiind un pericol la adresa vieţii lor. Pe lângă bucăţile de cărămidă care pică pe caldarâm, mai nou şi antenele montate pe clădiri sunt un real pericol.

Montate pe clădiri înainte de anul 1989, pentru recepţionarea a cât mai multe posturi de televiziune străine, antenele de televiziune au ajuns să pună în pericol viaţa trecătorilor. Astfel, pe lângă clădirile lăsate în paragină, de unde ţiglele şi cărămizile pică, iar timişorenii sunt nevoiţi să aibă grijă la fiecare pas pe care îl fac, tot mai multe asociaţii de proprietari sunt în situaţia să fie date în judecată civil sau penal.

Cum de cele mai multe ori antenele au fost montate pe părţile comune ale clădirilor, FALT le solicită reprezentanţilor asociaţiilor să aibă mare grijă la această  problemă. Cei care întâmpină probleme pot să contacteze Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara: strada Braşov, numărul 8, telefon 0256201237.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite