VIDEO Altă gafă monumentală la Acces Direct: au confundat un serial TV celebru cu un accident de avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Adevărul de seară Timişoara a prezentat o gafă morbidă comisă de cei de la Antena 1 în privinţa lui Mile Cărpenişan, când în emisiunea "Acces Direct" nu a fost difuzată imaginea jurnalistului, ci a unui cunoscut blogger, cititorii timisoara.adevarul.ro atrag atentia că televiziunea nu este la prima gafă.

Într-o altă emisiune, convins de autenticitatea imaginilor, Mădălin Ionescu prezenta imagini şocante cu prăbuşirea unui Boeing 737. La începutul emisiunii Acces Direct, realizatorul spunea: "pozele au fost făcute, cel mai probabil, de unul dintre pasageri, după ce avionul Boeing 737 s-a ciocnit cu un alt avion deasupra Amazonului". Una dintre invitatele emisiunii analizează comportamentul celui care a realizat poza: "avea foarte mult sânge rece ori a ţinut să îşi abată atenţia şi atunci a găsit această soluţie". Imaginea este comentată şi de un comisar aflat în rezervă, după care Mădălin Ionescu spune o glumă: "sper că nu a ieşit şi căpitanul să facă o poză".

La o săptămână distanţă, Mădălin Ionescu face o precizare în emisiunea "Acces direct", fără să îşi ceară scuze pentru gafă. "am aflat prin intermediul telespectatorilor că imaginile difuzate nu sunt reale şi fac parte din serialul Lost. Nici unul dintre colegii mei nu a văzut acest serial", a spus realizatorul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite