EXCLUSIV Un fotograf din Timişoara îţi pozează gratuit animalul de companie. Sunt acceptate toate "pufoşeniile"! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștefan Andronache s-a specializat pe shooting cu animale
Ștefan Andronache s-a specializat pe shooting cu animale

Artisul timișorean Ștefan Andronache organizează în week-end o ședință gratuită de fotografie pentru cei care doresc ca prietenii lor necuvântători să se simtă vedete. În plus, vor avea un portofoliu inedit cu animalele de companie.

În zona fotografilor există deja o concurență acerbă, în care fiecare "pozar" caută să descopere o zonă nu foarte explorată. Ștefan Andronache, unul din numeroșii artiști fotorafi din Timișoara, a avut o idee mai aparte: organizând sesiuni foto pentru câini, pisici, hamsteri, iepuri, cai, purcușori de guineea sau alte animale de companie.



GALERIE FOTO

În timp ce realizam poze pentru stock, pentru a le vinde la diverse reviste, broșuri, cărți, am sesizat că lipsesc fotografiile cu animale. Asta a fost prin 2007. Aveam o pisică, căruia i-am făcut o ședință foto. De atunci tot pozez animale”, a declarat Ștefan Andronache.

Fotografii de Ștefan Andronache

INEDIT! Iarna prin ochi de copil. Fotografia care a înconjurat România pe Facebook


Ședința foto pe gratis

Ștefan Andronache organizează pentru ziua de sâmbătă un eveniment special în studioul său din clădirea Modex. Începând de la ora 14.00, dă startul la ședințele foto cu animalele de companie ale timișorenilor. Fotograful se așteată să aibe de lucru, mai ales că pe stăpâni nu îi va costa nimic, iar pe deasupra se vor alege și cu un catalog de poze profesioniste cu animalele lor.

Voi dedica în jur de oră pentru o pufoșenie, iar în final proprietarul primește un album cu pozele. Eu sper apoi ca cineva să cumpere pozele mele. Înscrierile se fac pe pagina mea de facebook”, a mai spus Ștefan Andronache.

Fotograful susține că cei mai cuminți “clienți” sunt iepurii, iar printre cei mai neastâmpărați se află câinii. “Animalele sunt inprevizibile. Nu știi niciodată la ce să te aștepți de la ei. Am mult de lucru cu ei. Iepurii sunt ușor de mituiți cu mâncare. Câinii sunt afurisiți. Pentru ei totul e o joacă, vor să alerge”, a declarat artistul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite