FOTOGALERIE Proteste în stradă la Timişoara: "O să murim la iarnă în ţara asta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

250 de persoane au strigat mai bine de două ore pentru condiţii decente de muncă şi împotriva unor eventuale noi reduceri salariale sau concedieri. Oamenii speră ca guvernanţii să ţină cont de părerea lor.

Oamenii au plecat în marş de la ora 15 din faţa sediului Primăriei Municipiului Timişoara la Prefectura Timiş. Înarmaţi cu fluiere şi pancarde, sindicaliştii au strigat în stradă pentru condiţii decente de muncă. Printre protestatari s-au aflat membri din cinci sindicate. Principala grijă a celor ieşiţi în stradă a fost reprezentată de eventuale noi concedieri în rândul angajaţilor de la stat.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Nemulţumiri au avut şi sindicaliştii din învăţământ, sănătate, administraţie, transporturi şi pensionarii. La finalul celor două ore de protest, şefii sindicatelor au depus în scris revendicările la prefectul de Timiş.

image

Oamenii se tem că iarna care urmează să se instaleze şi în ţara noastră va fi cea mai grea, iar cu actualele salarii, mulţi dintre ei vor ajunge să trăiască de pe o zi pe alta. În plus, sindicaliştii au cerut mai multe drepturi la locul de muncă pentru a fi protejaţi de concedierile comandate de la "centru". Ei spun că şi-au dedicat o viaţă întreagă în folosul statului, iar acum sunt la un pas să fie daţi afară.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite