Timişoara: Angajaţii spitalului din care a fost răpită o fetiţă nu fac faţă muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Angajaţii spitalului din care a fost răpită o fetiţă nu fac faţă muncii
Timişoara: Angajaţii spitalului din care a fost răpită o fetiţă nu fac faţă muncii

Cadrele medicale de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara admit că există deficit de personal la secţia de distrofici.

CITEŞTE şi:
Timişoara: 100 de poliţişti caută fetiţa de două luni răpită de la Spitalul de Copii
Timişoara: Romii şi-au răpit fetiţa din spital de teama condiţiilor din morgă
Timişoara: Medicii nu se consideră vinovaţi pentru răpirea unei fetiţe din Spitalul de Copii

Denisa Novacovici, fetiţa de două luni, a fost răpită de sub nasul asistentelor de la secţia de distrofici a Spitalului „Louis Ţurcanu”. La momentul respectiv,  în instituţie erau doar două cadre medicale care lucrau în tura de noapte. Cele două femei erau la etajul superior pentru a hrăni restul sugarilor. „Fetele îşi făceau treaba şi uşile erau închise”, a spus Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului pentru Copii.

Conducerea spitalului a admis că există prea puţin personal şi că ar fi fost nevoie de mai multe cadre medicale, dar au precizat că posturile sunt blocate până la sfârşitul anului. „Nu pot să spun acum de câte cadre mai avem nevoie, dar este clar că este un deficit de personal. Nu se pot face angajări până la sfârşitul anului”, a spus Adrian Crăciun, directorul Spitalului „Louis Ţurcanu”.

Chiar şi medicul şef ale secţiei de distrofici a recunoscut că lipsesc oameni. „Avem nevoie de personal, dar nu pot să comentez mai multe”, a spus Carmencita Bolog, medic şef al secţiei de distrofici a Spitalului pentru Copii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite