Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu caută la Timișoara cei mai talentați români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banatul e fruntea! Asta vor încerca să demonstreze  timișoarenii pe 3 și 4 septembrie la Opera Naționala Româna în super show-urile “Romanii au talent”.

Cele patru spectacole care vor avea loc de la orele 12.00 și 19.00 în fiecare zi îi vor aduce în fața spectatorilor pe cei mai cei dintre banățenii selectați zilele trecute de producătorii show-ului. Peste 300 de momente au avut de văzut reprezentanții PRO TV. Talentul lor va fi pus în balanța de juriul show-ului de la ProTV, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, care vor stabili cine merge sau nu mai departe, cine se califică în cursa pentru celebritate și  cei 120.000 de euro. Smiley și Pavel Bartoș vor fi și ei acolo, gata să intervină în fața juriului ori de câte ori este nevoie.



GALERIE FOTO DE LA PRIMA PRESELECȚIE DE LA TIMIȘOARA


Pe scena Operei vor urca dansatori, cântăreți, imitatori, numere spectaculoase cu monociclu, trupe, dar și alte talente care vor stârni cu siguranță surprinderea publicului dar și a juriului. După ce anul trecut spectatorii de la Timișoara i-au putut vedea pe Robo și trupa DFC, barmanul Valentin Luca sau Marian Vasilescu, de data aceasta este rândul altor talente să facă seznație la show-ul de la ProTV”, a declarat Diana Zamfirescu, PR-ul show-ului.

O altă surpriză de care publicul din Timișoara va avea parte este spectacolul oferit de batelul  coordonat de Edi Stancu. Acesta a pus în scenă povestea lui Harap-Alb special pentru aceste show-uri. Intrarea la cele patru spectacole care vor avea loc în acest weekend este liberă, în măsura locurilor disponibile.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite