Timişoara: Alin Stoica îi sfătuieşte pe timişoreni să atace în deplasare la Anderlecht

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Alin Stoica îi sfătuieşte pe timişoreni să atace în deplasare la Anderlecht
Timişoara: Alin Stoica îi sfătuieşte pe timişoreni să atace în deplasare la Anderlecht

Fost jucător atât la Anderlecht, cât şi în Banat, Alin Stoica este de părere că echipa lui Sabău pleacă cu şansa a doua în partida din această seară.

Citeşte şi:

Marian Iancu face băşcălie de Jandarmerie

Jandarmeria îl acuză pe Iancu de complot împreună cu fanii lui "Poli"

Peste 300 de suporteri bănăţeni merg la Bruxelles

"Adevărul":
Ce şanse crezi că are Timişoara la Bruxelles?
Alin Stoica: Indiferent cum privim lucrurile, Timişoara pleacă cu şansa a doua în partida cu Anderlecht. În plus, Poli nu a arătat o formă bună în ultima vreme, au fost eliminaţi din Cupă şi au pierdut ultimul meci din campionat, chiar acasă, cu Steaua. Însă totul e posibil.

"Adevărul": Poate fi Anderlecht învinsă pe teren propriu?
Alin Stoica: Ar fi foarte greu, pentru că belgienii sunt redutabili pe teren propriu, joacă întotdeauna în faţa unui stadion plin, iar suporterii îi împing practic de la spate. Pe de altă parte, Timişoara a obţinut rezultate bune în deplasare în acest sezon european.

"Adevărul": Ce trebuie să facă bănăţenii pentru a învinge?
Alin Stoica: Ştiu că rezultatele cu Şahtior, Stuttgart sau Ajax s-au bazat în primul rând pe o apărare solidă, însă din punctul meu de vedere cea mai bună apărare este atacul. Dacă încerci doar să te aperi cu o echipă de calibru sunt şanse mari să iei gol.

"Adevărul": Cum s-a schimbat Anderlecht faţă de ce ştiai?
Alin Stoica: Cu siguranţă nu mai e echipa de pe vremuri, însă tradiţia care îi obligă pe cei care joacă acolo a rămas. Nu au atât de mulţi jucători cu experienţă sau nume cunoscute, însă au rezultate foarte bune, cel puţin pe teren propriu.

"Adevărul": Ai mai ţinut legătura cu cineva de acolo?
Alin Stoica: Nu, s-au schimbat atât de multe la club încât nu mai cunosc pe nimeni. Nici de la Timişoara n-am mai vorbit, şi acolo e 99% schimbată echipa.

"Adevărul": Cum îţi merge la Vojvodina Novi Sad?
Alin Stoica: Nu foarte bine, pentru că sunt în convalescenţă, m-am operat la genunchi acum trei săptămâni. Sunt în Belgia acum, însă nu pot să merg la meciul Timişoarei, pentru că am un program foarte strict de recuperare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite