Timişoara: Iancu şi Sabău au păreri diferite după 0-0 cu Anderlecht

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Iancu şi Sabău au păreri diferite după 0-0 cu Anderlecht
Timişoara: Iancu şi Sabău au păreri diferite după 0-0 cu Anderlecht

Preşedintele lui "Poli" şi-a criticat jucătorii şi antrenorul după 0-0 cu cea mai titrată echipă din Belgia. Timişorenii sunt pe ultimul loc în Grupa A din Liga Europa, cu două puncte în trei meciuri.

Ioan Ovidiu Sabău a încercat totul pentru a obţine prima victorie în Europa, schimbând chiar şi sistemul de joc, însă Marian Iancu este un şef greu de satisfăcut. "Nu sunt mulţumit, nu mi-a plăcut jocul. Sunt câţiva jucători care şi-au dorit şi au încercat, dar alţii nu dau pase, se calcă pe picioare, se concurează între ei. Nu văd spirit de echipă, iar antrenorul va trebui să se ocupe de acestă problemă. Nu sîntem o familie, pe mine acest lucru mă nemulţumeşte şi voi interveni eu să rezolv asta dacă antrenorul nu o va face. Vom vedea dacă mai avem şanse de calificare", a declarat preşedintele grupării bănăţene după finalul partidei.

De cealaltă parte, antrenorul Sabău şi-a lăudat elevii pentru prestaţie. "Mi-a plăcut prima repriză, felul cum am abordat jocul, am avut iniţiativă, a doua a fost însă echilibrată. Pot scoate în evidenţă voinţa şi ambiţia jucătorilor, erau supăraţi în vestiar că ne-am diminuat şansele de calificare", a declarat Neluţu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite