Anchetă la Spitalul Municipal după ce un om al străzii s-a spânzurat în ambulatoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 47 de ani din judeţul Dâmboviţa a murit aseară după ce s-a spânzurat chiar în ambulatorul spitalului. Potrivit medicilor, bărbatul era bolnav de schizofrenie.

Dramaticul eveniment s-a petrecut aseară la Spitalul Municipal din Timişoara. O asistentă care a mers să ia ceva din ambulatoriul de la subsol l-a găsit pe bărbat spânzurat de marginea unui pat. Om al străzii, bărbatul bolnav de schizofrenie îşi petrecea zilele în preajma spitalului. Aseară, acesta a intrat în spital şi s-a dus direct în ambulatoriul de la subsol. „A fost găsit spânzurat de marginea patului cu o curea de geantă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei. Acesta a mai spus că cercetările continuă pentru a stabili condiţiile în care a avut loc decesul.

Medicii au încercat aproape o oră să îl resusciteze pe bărbatul găsit spânzurat, însă nu s-a mai putut face nimic. În paralel cu cercetărilr poliţiştilor, conducerea spitalului face o anchetă internă. „S-a demarat o anchetă la nivelul spitalului în ceea ce priveşte decesul bărbatului. Acesta s-a mai prezentat de două ori în UPU cu un episod paranoic şi suspiciune de schizofrenie”, a spus Ramona Gâdea, responsabil relaţii cu presa în cadrul Spitalului Municipal din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite