Anchetă în timp-record: poliţist şpăgar trimis în judecată după 18 zile de la arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agent de poliţie de la de la Secţia 1 din Timişoara, acuzat că a luat o şpagă de 400 de lei de la un şofer la începutul lui decembrie, a fost arestat de magistraţii Judecătoriei Timişoara pentru luare de mită. Procurorul a finalizat ancheta după nici trei săptămâni de cercetări.

Poliţistul Ion Tezar, de 35 de ani, din Timişoara, a fost prins de ofiţerii anticorupţie anul trecut, în 4 decembrie, în timp ce lua 400 de lei de la un şofer căruia i-ar fi promis că îi rezolvă dosarul penal pentru infracţiuni rutiere.

După 18 zile de anchetă, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-a trimis în judecată pe poliţistul, care a cerut să fie cercetat în stare de libertate, deoarece nu reprezintă pericol social.

Procesul poliţistului debutează însă abia în 18 august, iar el a făcut recurs împotriva menţinerii de arestare preventivă care se judecă în aceste zile.

Agentul l-a prins în 22 noiembrie pe un şofer din Timişoara care a traversat o linie ferată fără a respecta semnalele acustice şi luminoase. Potrivit anchetatorilor, agentul de poliţie i-a pretins şoferului 400 de lei pentru a nu-i lua permisul de conducere.

Şoferul a făcut însă un denunţ la Parchet, iar procurorii au organizat un flagrant, prinzându-l pe agent în timp ce lua banii marcaţi. Flagrantul a avut loc într-o piaţă din Timişoara.

CITEŞTE ŞI:

Poliţist de frontieră găsit împuşcat, poliţia are primul indiciu

Timişoara: Poliţist înjunghiat în trafic cu o cheie pentru motocicletă

EXCLUSIV/ Poliţist sancţionat pentru că a fost luat pe capotă de un interlop

Poliţist de frontieră lovit cu maşina în timpul misiunii

Poliţiştii îşi bat joc de pietoni: femeie obligată să sufle în fiolă după ce un şmecher cu BMW i-a rupt picioarele pe „zebră”

VIDEO Poliţişti de la Rutieră filmaţi pe ascuns: unul dictează rar, altul scrie încet |  

EXCLUSIV Poliţia o trimite pe băbuţa luată cu asalt de mascaţi să dea în judecată procurorii

EXCLUSIV Povestea băbuţei peste care au dat buzna mascaţii din greşeală

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite