Timişoara: Pachete turistice la Amsterdam pentru microbişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Pachete turistice la Amsterdam pentru microbişti
Timişoara: Pachete turistice la Amsterdam pentru microbişti

Agenţiile de turism au lansat oferte speciale pentru bănăţenii care vor să ajungă la meciul Ajax Amsterdam – „Poli” Timişoara.

Pentru fanii „Poli” Timişoara, meciul din 17 septembrie reprezintă o ocazie de a vizita capitala Olandei şi de a petrece un weekend printre celebrele coffee-shops din Amsterdam. Agenţiile de turism s-au pregătit cu oferte speciale, prin care le asigură microbiştilor transportul, cazarea şi chiar biletul la meci, astfel ca fanii să nu fie nevoiţi să piardă timp căutând cele mai bune variante de a ajunge în Olanda.
 „Ne-am gândit să venim cu ceva nou pentru microbişti şi am creat pachetele pentru meciul din Olanda pe ultima sută de metri”, a spus Cornelia Drăgănescu, managerul unei agenţii de turism din Timişoara.
Pachetele cuprind transferul cu autocarul până la aeroportul din Budapesta, drumul cu avionul până în Amsterdam, precum şi întoarcerea în România. Pentru a ajunge în Amsterdam, bănăţenii trebuie să scoată din buzunar 250 de euro. La această sumă se adaugă banii pentru cazare, care variază între 28 şi 50 de euro pe noapte. „Îi ajutăm şi pe cei care nu şi-au luat bilete la meci şi le oferim tot ce au nevoie pentru un weekend alături de echipa preferată”, a declarat Cornelia Drăgănescu.

Pe cont propriu
Microbiştii care vor să ajungă la meci pot lua avionul până în Dortmund, după care ajung în Amsterdam cu autocarul sau cu trenul. Preţul unui bilet de avion Timişoara-Dortmund prin companiile low-cost depăşeşte o sută de euro. Microbiştii pot zbura spre Olanda şi din Budapesta, caz în care drumul dus-întors Timişoara-Amsterdam ajunge la 260 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite