Timişoara: Niciun suporter la Buzău, 500 la Amsterdam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Niciun suporter la Buzău, 500 la Amsterdam
Timişoara: Niciun suporter la Buzău, 500 la Amsterdam

În semn de protest pentru organizarea meciului cu Astra la mare distanţă de Timişoara, fanii lui "Poli" nu au făcut deplasarea, însă vor merge cu sutele la meciul cu Ajax din Liga Europa.

Citeşte şi:

„Poli” joacă acasă în deplasare

"Poli" se teme de buturuga mică în Cupă

„Poli” şi-a prezentat oficial ultimele achiziţii

Oficialii timişoreni au decis ca meciul de astăzi cu Astra Ploieşti să nu se joace pe "Dan Păltinişanu", pentru a proteja noul gazon, însă alegerea Buzăului i-a nemulţumit pe suporteri, care au decis să nu facă deplasarea în semn de protest.

În schimb, timişorenii vor fi susţinuţi de un grup numeros de fani la meciul de joi de la Amsterdam. "Am primit biletele, iar mâine vom începe distribuirea lor. Am primit 500 de tichete şi sunt convins că le vom da pe toate. Undeva între 350 şi 400 se vor da în Timişoara, însă am primit foarte multe solicitări şi de la suporteri din afara ţării. Ştiu că este un charter, câteva zeci dintre noi ne-am găsit bilete la curse low-cost, este un autocar, iar destui vor merge şi cu maşinile personale", a declarat Paul Prodana, unul dintre organizatorii deplasării în Olanda.

Partida dintre "Poli" Timişoara şi Astra Ploieşti poate fi urmărită în format LIVETEXT, începând cu ora 20, pe www.adevarul.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite