Timişoara: Bilete ieftine pentru meciurile cu Dinamo şi Ajax Amsterdam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Poli" a anunţat astăzi preţurile pentru tichetele de intrare la cele mai importante partide rămase de disputat pe teren propriu în acest an.

Citeşte şi:

O nouă modificare în programare la "Poli" - Dinamo

Iancu vrea alţi arbitri străini la "Poli" - Dinamo

Pentru derby-ul cu Dinamo programat luni, biletele vor avea acelaşi preţ ca şi la întâlnirea cu Steaua, adică 5 lei la peluze şi 10 lei la Tribunele I şi II. Pentru ultimul meci de pe teren propriu în Liga Europa, intrarea costă 10 lei la peluze şi 20 de lei la tribune.

Preşedintele lui "Poli" a profitat de ocazie pentru a "înţepa" autorităţile locale, care au anunţat că înţelegerea cu clubul este incertă în viitorul apropiat, din cauza crizei financiare. "Aceste preţuri vor rămâne identice pentru partidele de pe teren propriu din Liga I, în sezonul competiţional 2009-10. Este o promisiune făcută şi asumată, pe care o vom respecta. În comparaţie cu alţii... Suporterii noştri care şi-au achiziţionat pachetul pentru UEFA Europa League vor primi, în compensaţie, un abonament pentru partidele de acasă din Liga I, ediţia 2010-11. Un lucru este sigur: numai împreună putem învinge Dinamo! Despre restul, vorbim după alegeri, adică după 6 decembrie...", a spus, enigmatic, Marian Iancu, în comunicatul legat de preţurile biletelor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite