Timişoara: Botezatu şi Amsterdam Dancers în Heaven

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Botezatu şi Amsterdam Dancers în Heaven
Timişoara: Botezatu şi Amsterdam Dancers în Heaven

Moda, hip-hopul şi coregrafia incendiară se împletesc în weekend

Seara petrecerilor din Heaven continuă şi în weekend cu o prezentare de modă semnată de Cătălin Botezatu şi momente de dans calculat. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, dansatorii din Amsterdam Dancers, dar şi DJ-ul „casei” pregătesc atmosfera în clubul timişorean Heaven, chiar cu o săptămână înaintea show-ului întreţinut de dansatorii de la Flamingo Boys. Chiar astăzi, Cătălin Botezatu va încânta femeile curioase de noile ţinute toamnă-iarnă, cu o prezentare de modă intitulată „Sailor Collection”.

 „Vor defila doisprezece fete şi patru băieţi, iar prezentarea va dura aproximativ o oră. Nu lipsesc de la eveniment Voicu şi Bianca Drăguşanu. După prezentare, DJ-ul casei va continua să întreţină atmosfera în club”, a declarat Liviu Ciobată, organizator de evenimente în club Heaven. Intrarea la acest eveniment este liberă, iar prezenţa în club se recomandă abia pe la ora 23.30.

Dansatorii de lângă animatoare

A doua seară de weekend poate fi continuată tot cu o petrecre, în acelaşi club, împreună cu „Amsterdam Dancers”. La acest eveniment însă, spre deosebire de fete, băieţii vor plăti la intrare 10 lei. Timişorencele  care se vor îndrăgosti de club, vor reveni cu siguranţă şi la petrecerea animată de „Flamingo Boys”, de săptămâna viitoare.
„După fiecare eveniment care se termină, DJ-ul nostru va avea grijă să întreţină atmosfera”, a mai spus Liviu Ciobată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite