Americanul fraierit cu 5.400 de dolari de românul care se dădea femeie fatală e citat să-şi povestească trauma la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugene Siebenahler (59 de ani) din Hitchock, Texas, e aşteptat la Timişoara să povestească magistraţilor Judecătoriei Timişoara cum s-a îndrăgostit de un student care se dădea femeie fatală şi care i-a dat o ţeapă de 5.400 de dolari. Americanul trebuie să depună mărturie împotriva tânărului, care este acum judecat pentru înşelăciune.

CITEŞTE ÎNTREAGA POVESTE A AMERICANILOR CARE S-AU ÎNDRĂGOSTIT DE ROMÂNUL ION CHISĂLIŢĂ

Texanul s-a îndrăgostit în 2005 de Ion Chisăliţă, un student al Facultăţii de Ştiinţe Economice din Timişoara, care a reuşit cu ajutorul imaginaţiei şi al unui computer să vândă iubire în schimbul unor cecuri grase.

Românul a sucit minţile bărbaţilor spunând că este Andreea Ioniţă (alex_andra1234), o brunetă apetisantă, de 24 de ani, studentă, care îşi caută iubirea printre bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 99 de ani.

Studentul a agăţat astfel zeci de americani, printre care se numără şi Eugene Siebenahler (59 de ani) din Hitchock, Texas, care s-a îndrăgostit de „Andreea" şi i-a trimis 5.400 de dolari, ca să vină în SUA.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste pătimaşă în lumea virtuală. Studentul, care locuia în chirie în cartierul Steaua din Timişoara, îi dădea întâlnire seară de seară texanului în faţa computerului. Cei doi purtau ore în şir conversaţii interminabile pe Yahoo Messenger despre dragoste, sex, familie, ţiganii din România şi politica din America. Când şi-a dat seama că a fost înşelat, americanul l-a reclamat pe român, iar procurorii l-au trimis pe ţeparul Ioan Chisăliţă în judecată în februarie 2010, după o anchetă care a durat cinci ani.

Studentul a păcălit americanii cu 35.000 de dolari


Chisăliţă avea patru identităţi virtuale cu ajutorul cărora îşi netezea calea spre inima victimelor: alex_andra 1234, andreea marin18, rox.popescu şi nice cristina2006. După plângerea făcută de Eugene Siebenahler, anchetatorii au descoperit că prin contul ţeparului au trecut aproape 35.000 de dolari în doar şase luni.

Anchetatorii timişoreni au identificat încă patru victime. Paul A. Sankey a virat 8.400 de dolari în contul românului, iar Donald W. Ferguson i-a dat 6.500 de dolari. George F. Cramer, din Saint Petersburg, Florida, a virat şi el 2.000 de euro, iar Ronald Hammond i-a dat 400 de dolari.

Niciunul dintre aceşti bărbaţi înşelaţi nu a dorit să facă plângere împotriva studentului din România care le-a luat minţile folosindu-se de un computer, câteva fotografii şi conversaţii mieroase. Ei nu vor nici măcar să îşi recupereze banii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite