Americanii din Timişoara au votat prin poştă: "Românii cred că toţi politicienii mint. În America nu e aşa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O lume întreagă aşteaptă să vadă cine va fi noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Lupta s-a dat între democratul Barack Obama şi republicanul Mitt Romney.

Pamela LaBresh s-a născut în statul american Tennessee, dar trăieşte din 1996 la Timişoara, unde a venit alături de soţul ei, Andy, ca minsionari, la Centrul pentru Studii Creştine Areopagus. Chiar dacă se află la mare distanţă de casă, americanii din România au avut ocazia să voteze şi ei. „Este important să votezi, pentru că dacă nu te duci, cineva oricum va profita de absenţa ta”, a spus Pamela.

Aşa se face că familia LeBresh a votat pentru un nou mandat la Casa Albă. Ei au avut posibilitatea să experimenteze un nou sistem. De această dată formularele fiindu-le trimise prin e-mail. Ei nu au avut decât să scoată buletinele pe imprimantă, iar apoi să le trimită în America, prin poştă.

Americanii de la Timişoara susţin că au votat pentru republicanul Mitt Romney. Ei recunosc că nu au mers pe mâna lui Obama nici în urmă cu patru ani.

„Noi votăm republicanii. Fiecare are un motiv pentru care alege pe cineva. Pentru mine sunt importante valorile morale, creştine, viaţa, familia. Vreau să văd un om integru şi competent care să nu promită mai mult decât poate să facă. Partidul Democrat a liberalizat legile legate de avort, a susţinut homosexualii”, a declarat Pamela LaBresh.



În America preşedinţii fac jocul partidului”

Dacă e pusă să compare campaniile electorale din România cu cea din America, Pamela susţine că de ambele părţii politicienii sunt puş pe promisiuni.

În România, din păcate există o mentalitate în care toţi politicienii mint. Aici există o perspectivă în care în nimeni nu mai au încredere. E foarte greu să crezi ce spun politicienii. Chiar şi când spun adevărul, oamenii ridică semne de întrebare. Ei ştiu că polticienii vor să profite doar pentru intersele persoanale. În America nu este aşa. Acolo preşedinţii fac jocul partidului”, a mai declarat Pamela (foto).



O campanie elctorală „nebună”

Pamela LaBresh susţine că a urmărit bătălia din campania electorală a celor doi candidaţi la fotoliul de preşedinte, democratul Barack Obama şi republicanul Mitt Romney (foto).

A fost nebunie şi în America. Şi acolo există o mare manipulare prin mass-media, iar oamenii sunt împinşi la o alegere superficială. Pe finalul campaniei, fiecare candidat a început să atace şi să arunce acuzaţii personale. E ciudat, pentru că amândoi au promis că vor lucra împreună. Rămâne de văzut cum vor trece de aceste resentimente din timpul campaniei”, a declarat Pamela LaBresh.



Conform sondajelor date publicităţii, cei doi candidaţi, Obama şi Romney au şanse egale.

„De obicei, la finalul campaniilor electorale e mai limpede cineva va câştiga. De această dată există un echilibru. Din ce am văzut azi e deschis orice rezultat”, a mai spus Pamela.

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite