Americani ţepuiţi de un român care le-a vândut dragoste şi sex virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a înşelat mai mulţi americani, pe care i-a contactat pe Internet, după ce le-a promis că se căsătoreşte cu ei. Cetăţenii SUA agăţaţi online au trimis zeci de mii de dolari studentului. Acesta este acum cercetat pentru înşelăciune.

Miracolul internetului a reuşit să lase mai mulţi americani cu buzunarele goale, deşi aceştia credeau că şi-au găsit iubirea adevărată în România. Asta deoarece un student din Timişoara a pus la punct o afacere fabuloasă. Doar cu imaginaţia sa debordantă şi cu un computer, el a reuşit să păcălească mai mulţi bărbaţi din Statele Unite ale Americii. Operaţiunea de fraudare s-a desfăşurat în urmă cu cinci ani prin intermediul unui site, unde americani de toate vârstele intrau ca să îşi găsească sufletul pereche. Folosindu-se de mirajul dragostei, studentul timişorean a reuşit să-i determine pe americani să-i trimită mii şi mii de dolari.

Seduşi şi ruşinaţi

Iniţial, tânărul a purtat conversaţii interminabile pe internet despre viaţă, dragoste, sex, familie şi despre ţiganii din România. După ce a vorbit zile în şir cu americanii pe internet, spunându-le că îi iubeşte, că vrea să se căsătorească cu ei şi că este dispus să îşi refacă viaţa alături de ei pe tărâmul făgăduinţei, studentul a reuşit să-i convingă să-i trimită bani. Americanii au aşteptat în zadar peste Ocean ca iubirea vieţii lor, plătită cu bani grei, să vină din România. Studentul nu a aterizat niciodată în Statele Unite.

Afaceristul timişorean care i-a sedus pe americani le-a luat dolarii şi apoi i-a abandonat este şi acum în libertate. Americanii rămaşi fără bani şi fără iubire se feresc însă să recunoască faptul că l-au cunoscut pe seducătorul virtual de ruşine, pentru că s-au lăsat păcăliţi atât de uşor. Doar unul dintre ei l-a dat pe mâna autorităţilor din România.

CITEŞTE MARŢI DIMINEAŢA ÎN ADEVĂRUL FABULOASA POVESTE A ROMÂNULUI CARE I-A ÎNŞELAT PE AMERICANI

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite