Amenzi pe bandă rulantă pentru cei care poluează Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politistii locali împreună cu Garda Naţională de Mediu şi inspectorii primăriei continuă să verifice operatorii economici în speranţa că aceştia nu poluează mediul încojurător şi că respectă normele de mediu.

În ultima săptămâna au fost verificate 13 societăţi cu activităţi comerciale, transport auto şi servicii cărora le-au fost solicitate să prezinte contractul încheiat cu operatorul public de servicii de salubrizare stabilit pe raza Timişoarei. În total au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor hotărârii Consiliului Local, valoarea sancţiunilor fiind de 7.500 de lei.

"S-a constatat că în zonele verificate există terenuri virane, proprietăţi private neîmprejmuite, în multe din cazuri pe spaţiile verzi se depozitează deşeuri, atât menajere cât şi rezultate din urma unor construcţii, astfel că acţiunile specifice vor continua şi în perioada urmatoare în vederea depistării şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care încalcă prevederile actelor normative în vigoare", spune Nicoleta Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite