Amenzi grele pentru poluarea mediului încojurător în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali au depistat angajaţii unei firme de construcţie din Timişoara care executau lucrări la partea carosabilă şi trotuar. Ca urmare a acestei activităţi, molozul şi praful rezultat era răspândit în aer, lucru care ducea la poluarea mediului înconjurător.

Pe numele societăţii s-a întocmit proces verbal de sancţionare contravenţională în valoare de 1500 lei pentru nerespectarea unei hotărâri de consiliul local care prevede ca măsură obligatorie împiedicarea producerii şi răspândirii prafului în şi din incinta organizărilor de şantier, pe traseul lucrărilor edilitar - gospodăreşti şi pe amplasamentele de lucrări de demolare construcţii, prin realizarea stropirii, prin pulverizare cu apă, a amplasamentului sau porţiunilor din clădire supuse demolării.

De asemenea au fost aplicate alte două sancţiuni contravenţionale pentru doi dintre angajaţii firmei au refuzat să se legitimeze, fapt pentru care au fost amendaţi cu 200 de lei. "Pe această cale aducem la cunoştiinţă atât cetăţenilor cât şi societăţilor comerciale care execută lucrări de profil, că aceste activităţi pot fi întrprinse doar cu respectarea obligaţiilor prevăzute în legislaţie tocmai pentru a nu polua aerul şi mediul înconjurător", a spus Nicoleta Popa, ofiţer de presă al Poliţiei Locale.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite