Timişoara: Amenzi de 5.000 de euro pentru bombele sanitare din shaormerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sancţiunile au fost împărţite de Direcţia de Sănătate Publică Timiş pentru firme fără acte şi pentru carne stricată depozitată şi folosită în prepararea de mâncăruri.

CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Una dintre cele mai mari pizzerii din Complex, închisă de inspectorii sanitar-veterinari

Era să îmbolnăviţi tot oraşul cu shaorma stricată!

Conducerea Poliţiei Rutiere „decapitată” de shaorma (GALERIE FOTO)

Două shaormerii sunt închise de inspectorii de sănătate publică (UPDATE)

Pizzeria Napoleon din Complexul Studenţesc, una dintre cele mai vechi din Timişoara, a fost închisă, astăzi, printr-o ordonanţă a Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.

„Firma nu avea autorizaţia de funcţionare completă. Mai exact, lipsea avizul sanitar-veterinar, iar până la remedierea situaţiei am dat ordonanţă de închidere, în urma unui control efectuat sâmbătă”, a declarat Sabin Lifa, directorul Direcţiei de Sănătatea Publică Timiş.

Pizzeria Napoleon a fost amendată şi cu 12.000 de lei de către inspectori, pentru unele nereguli descoperite în timpul controlului.  Alte două shaormerii din Complexul Studenţesc au fost amendate de către inspectori.

Firma Fontemar a primit o sancţiune de 7.500 de lei, iar firma Senzimart a luat 5.000 de lei amendă, pentru diverse nereguli în depozitarea şi prepararea mâncării vândute studenţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite