Ameninţare cu bomba la Şcoala Generală numărul 5 Timişoara făcută de un copil de la o şcoală vecină - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jurul orei 13, dispecerii Serviciului de Urgenţă 112 au primit un apel în care erau informaţi că Şcoala Generală numărul 5 e la un pas de explozie. Informaţia primită la 112 era vagă, la celălalt capăt al telefonului fiind cel mai probabil un copil. În câteva minute, poliţiştii au aflat că apelul a fost făcut de la un telefon public, de către un copil elev la o şcoală din vecinătate.

Anchetatorii bănuiau că apelul care anunţa aşa-zisa bombă este o glumă, dar pentru că nu putea pune în pericol atâtea vieţi nevinovate, cursurile de şcoală au fost întrerupte. Pompieri, poliţişti, mascaţi şi medici au venit pe strada Moise Nicoară unde este situată unitatea de învăţământ.

În câteva minute de la apelul iniţial, oamenii legii au stabilit că apelul la 112 a fost făcut de la un telefon public din vecinătatea Şcolii Generale numărul 4, situat în zona Plopi.

După câteva zeci de minute, în care a fost scotocit fiecare metru pătrat al unităţii de învăţământ, alături de câini special dresaţi, geniştii au tras concluzia că alarma a fost una falsă. Cursurile au fost reluate, în timp ce anchetatorii încearcă să îl găsească pe cel care i-a pus pe drumuri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite