Amendaţi pentru că au lipit afişe cu „Emigrare în Canada” pe stâlpii de iluminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişe publicitare cu "Emigrare în Canada"
Afişe publicitare cu "Emigrare în Canada"

Poliţiştii locali din Timişoara au descoperit noaptea trecută două persoane care lipeau afişe publicitare pe stâlpi. Ambii au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în zona Mărăști, au depistat două persoane care au lipit afișe publicitare pe stâlpii de iluminat. Cei doi tineri, ambii de 28 de ani, cu domiciliul în Timișoara, au fost prinşi în acţiune la intersecţia străzii Sergent Constantin Mușat cu Piața Mărăști. Ei lipeau afişe publicitare inscripționate cu ”Emigrare Canada”, în locuri neautorizate pentru astfel de activități. Drept urmare, cei doi au fost sancționați cu câte 1.000 lei conform HCL 371/2007.

„De la începutul anului au fost sancționate un număr de 190 de persoane care au desfășurat activități de publicitate în locuri neautorizate sau fără a deține acord pentru acest lucru, cele mai multe sancțiuni fiind aplicate pentru lipirea de afișe, postere sau anunțuri publictare în alte locuri decât cele autorizate și pentru instalarea de panouri publicitare și cu denumirea firmei fără autorizație din partea Primăriei”, a declarat Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite