Alternativa la mici şi grătare: timişorenii sunt invitaţi la concurs de echitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În arena Bazei Hipice Jebel îşi vor da întâlnire 11 cluburi de profil care vor demonstra frumuseţea sportului ecvestru. Cupa Primăverii de Echitaţie va deschide competiţiile hipice din acest an în judeţul Timiş.

Timişorenii au o alternativă la sesiunea de mici şi grătare din weekendul ce vine. Ei pot demonstra că echitaţia a rămas un sport iubit în judeţ, astfel că sunt invitaţi la primul concurs de profil din acest an. Competiţia are loc sâmbătă, 30 aprilie, şi duminică, 1 mai, 50 de sportivi profesionişti urmând să se întreacă pentru a cuceri Cupa Primăverii, ediţia 2011.

50 de cai de rasă vor face demonstraţii spre admiraţia publicului. De la ora 18, în cele două zile ale evenimentului, spectatorii vor fi invitaţi la plimbări gratuite pe caii Bazei Hipice. Organizatori ai Cupei Primăverii la Echitaţie sunt Federaţia Ecvestră Română , Baza Hipică Jebel şi Clubul de Echitaţie "Laurentiu Covaci".

Baza Hipică Jebel este situată pe DN 59, dinspre Timişoara, la ieşire pe Calea Sagului cu 2 km înainte de localitatea Jebel, pe partea dreapta.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite